Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Volendam

 

Wat kan er beter zijn dan een tegelzetter uit Volendam? Een tegelzet bedrijf uit Volendam.

En dan uiteraard niet zomaar een tegelzet bedrijf uit Volendam, nee we hebben het hier over Tuip Tegelzetters.


De tegelzetter uit Volendam

Tuip Tegelzetters is een echt Volendams bedrijf, met Volendamse werknemers en een Volendamse mentaliteit. Dat houdt in dat u weet waar u aan toe bent. Harde werkers, redelijke prijzen, goede materialen, dat zijn slechts enkele steekwoorden waaraan u ons bedrijf kunt herkennen. Met onze instelling dat werk altijd goed afgeleverd moet worden en dat de klant altijd meer dan tevreden moet zijn, zijn wij niet zomaar een tegelzetter. Volendam is onze basis en daar zijn we trots op.


Volendamse tegelzetter

Zoals gezegd ligt onze basis in Volendam. Daar hebben we geleerd wat we kunnen. Daar hebben we onze normen en waarden meegekregen. Daar hebben we geleerd meer te zijn dan een tegelzetter. Volendam heeft ons geleerd te streven naar perfectie. En dat doen we dan ook. Wij leveren niet zomaar werk af als Volendamse tegelzetter, wij leveren kwalitatief zeer goed werk af. En we doen dat tegen redelijke prijzen waarmee we bewijzen dat kwaliteit niet synoniem hoeft te zijn met duur.

Wilt u meer weten over onze Volendamse perfectie? Bel ons op 06-53236909 en laat u verbazen.Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk, Tegelzetter Alkmaar, Tegelzetter Zaandam, Tegelzetter Oosthuizen