Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Purmerend

 

Een goede tegelzetter in Purmerend nodig? Dan bent u bij Tuip Tegelzetters aan de juiste adres. Wij zijn een tegelzetterbedrijf uit Volendam met ruime ervaring en een echte Volendamse mentaliteit. Dit betekent simpelweg harde werkers, goed materiaal en scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten tegelwerk. Van een nieuwe badkamer of toilet tot de volledige betegeling van een bedrijfspand of torenflat.


Tegelzetter Purmerend | wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Voor een kleine klus als de verbouwing van uw badkamer of keuken verrassen wij u graag met strak tegelwerk. Ook bij grote klussen als het betegelen van een volledig kantoor of ander pand waarbij snelheid en effectiviteit vereist zijn, leveren wij vakwerk voor een eerlijke prijs.


Tegelzetter Purmerend | waarom Tuip?

Er zijn talloze tegelzetters in Purmerend en omstreken, dus waarom nou precies Tuip Tegelzetters? Bij ons bent u verzekerd van:

• Kwalteit: bij elke klus, groot of klein, geven wij 100%. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

• Flexibiliteit en snelheid: het gebeurt vaak dat een klant het toch net iets anders wil. Een klus die sneller af moet dan gepland, een vloer die bij nader inzien toch zwart moet in plaats van wit. Waar het kan gaan we mee in uw ideeën.

• Afspraak = afspraak: Als we iets beloven dan doen we het ook. Dit kost ons soms wat extra energie, maar als u blij bent met het resultaat is het is voor ons de moeite waard.


Contact

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Of heeft u specifieke vragen over uw tegelwerk? Vul ons contactformulier in en wij zorgen binnen 24 uur voor antwoord. Bellen werkt nog altijd het snelst: 06-53236909.Tegelzetter Haarlem, Prijs tegellegger, Tegelzetter, Tegelzetter Volendam, Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter