Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Oosthuizen

 

Een goede tegelzetter in Oosthuizen? Dan naar Tuip Tegelzetters. Wij zijn een tegelzetterbedrijf uit Volendam met ruime ervaring met zowel particuliere als zakelijke klussen. Uiteraard werken wij als Volendams bedrijf volledig volgens de Volendamse mentaliteit. Dit betekent kortgezegd: niet praten maar doen. Bij Tuip bent u verzekerd van harde werkers, uitstekend materiaal en redelijke prijzen.


Tegelzetter Oosthuizen | wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Voor een kleine klus als de verbouwing van uw badkamer of keuken verrassen wij u graag met strak tegelwerk. Ook bij grote klussen als het betegelen van een volledig kantoor of ander pand waarbij snelheid en effectiviteit vereist zijn, leveren wij vakwerk voor een eerlijke prijs.


Tegelzetter Oosthuizen | waarom Tuip?

Tegelszetters in Oosthuizen en omgeving zijn er genoeg, dus waarom nou precies Tuip Tegelzetters? Wij bieden u:

Kwalteit: bij elke klus, groot of klein, geven wij 100%. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Flexibiliteit en snelheid: het gebeurt vaak dat een klant het toch net iets anders wil. Een klus die sneller af moet dan gepland, een vloer die bij nader inzien toch zwart moet in plaats van wit. Waar het kan gaan we mee in uw ideeën.

Afspraak = afspraak: Wij doen altijd wat we beloven. Dit kost soms wat extra energie, maar als u uiteindelijk blij bent met het resultaat, zijn wij extra trots.


Contact

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Of heeft u specifieke vragen over uw tegelwerk? Vul ons contactformulier in en wij zorgen binnen 24 uur voor antwoord. Bellen werkt nog altijd het snelst: 06-53236909.Tegelzetter Purmerend, Tegelzetter Haarlem, Prijs tegellegger, Tegelzetter, Tegelzetter Volendam, Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam