Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Haarlem

 

Een goede tegelzetter in Haarlem? Dan naar Tuip Tegelzetters. Wij zijn een tegelzetterbedrijf uit Volendam met ruime ervaring met zowel particuliere als zakelijke klussen. Uiteraard werken wij als Volendams bedrijf volledig volgens de Volendamse mentaliteit. Dit betekent kortgezegd: niet praten maar doen. Bij Tuip bent u verzekerd van harde werkers, uitstekend materiaal en redelijke prijzen.


Tegelzetter Haarlem | wat zijn uw mogelijkheden?

Als tegelzetter in Haarlem verzorgen wij tegelwerk voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Bij particuliere klussen kunt u vooral denken aan de betegeling van uw badkamer, keuken of toilet. Zakelijke klussen zijn vooral grote projecten zoals het tegelwerk van een bedrijfspand of anders gebouw. Onze afgeronde projecten geeft u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden.


Tegelzetter Haarlem | waarom wij?

Tegelszetters in Haarlem en omstreken zijn er genoeg, dus waarom nou precies Tuip Tegelzetters? Wij bieden u:

• Kwalteit: bij elke klus, groot of klein, geven wij 100%. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

• Flexibiliteit en snelheid: het gebeurt vaak dat een klant het toch net iets anders wil. Een klus die sneller af moet dan gepland, een vloer die bij nader inzien toch zwart moet in plaats van wit. Waar het kan gaan we mee in uw ideeën.

• Afspraak = afspraak: Wij doen altijd wat we beloven. Dit kost soms wat extra energie, maar als u uiteindelijk blij bent met het resultaat, zijn wij extra trots.


Contact

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Of heeft u specifieke vragen over uw tegelwerk? Vul ons contactformulier in en wij zorgen binnen 24 uur voor antwoord. Bellen werkt nog altijd het snelst: 06-53236909.Prijs tegellegger, Tegelzetter, Tegelzetter Volendam, Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk