Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Amsterdam

 

Er was eens een klant op zoek naar een tegelzetter. Amsterdam was zijn woonplaats. Hij zocht en hij vond: Tuip Tegelzetters.


Tegelzetter Amsterdam

Dit klinkt als een sprookje. Maar in tegenstelling tot sprookjes is dit verhaal níet te mooi om waar te zijn. Tuip Tegelzetters is namelijk een echt tegelzet bedrijf. Met echte tegelzetters. Een tegelzetter die in Amsterdam en omgeving goed werk verricht. Met het maken van vloeren, wanden, badkamers en andere projecten. Een Amsterdamse tegelzetter van Volendamse oorsprong. Die hard werkt en goed werk aflevert.


Tegelzetter Amsterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een tegelzetter? En woont u in Amsterdam of omgeving? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij van Tuip Tegelzetters geven elke klus, groot of klein, makkelijk of moeilijk, onze volle aandacht. We garanderen onze klanten perfect afgeleverd werk. Het maakt daarbij niet uit of u een particulier bent die zijn woning wil laten opknappen of directeur van een bedrijf dat een luxere uitstraling wenst te bereiken, wij zijn pas tevreden als u het bent.


Kijk hier voor meer informatie of bel ons op nummer 06-53236909Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk, Tegelzetter Alkmaar, Tegelzetter Zaandam, Tegelzetter Oosthuizen, Tegelzetter Purmerend, Tegelzetter Haarlem, Prijs tegellegger, Tegelzetter, Tegelzetter Volendam