Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter Alkmaar

 

U zoekt een goede tegelzetter in Alkmaar en omstreken? Tuip Tegelzetters is een Volendams bedrijf met een echte Volendamse mentaliteit. Dat betekent simpelweg dat u te maken hebt met kwaliteit. U bent bij ons gegarandeerd van puur vakwerk tegen redelijke prijzen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten tegelwerk. Van de vloer van uw badkamer tot de volledige betegeling van een bedrijfspand of torenflat.


Tegelzetter Alkmaar | wat bieden wij u?

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Voor een kleine klus als de verbouwing van uw badkamer of keuken verrassen wij u graag met strak tegelwerk. Ook bij grote klussen als het betegelen van een volledig kantoor of ander pand waarbij snelheid en effectiviteit vereist zijn, leveren wij vakwerk voor een eerlijke prijs.


Tegelzetter Alkmaar | waarom Tuip?

Er zijn talloze tegelzetters in Alkmaar en omstreken, dus waarom nou precies Tuip Tegelzetters? Bij ons bent u verzekerd van:

• Kwalteit: bij elke klus, groot of klein, geven wij 100%. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

• Flexibiliteit en snelheid: het gebeurt vaak dat een klant het toch net iets anders wil. Een klus die sneller af moet dan gepland, een vloer die bij nader inzien toch zwart moet in plaats van wit. Waar het kan gaan we mee in uw ideeën.

• Afspraak = afspraak: Als we iets beloven dan doen we het ook. Dit kost ons soms wat extra energie, maar als u blij bent met het resultaat is het is voor ons de moeite waard.


Contact

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Of heeft u specifieke vragen over uw tegelwerk? Vul ons contactformulier in en wij zorgen binnen 24 uur voor antwoord. Bellen werkt nog altijd het snelst: 06-53236909.Tegelzetter Zaandam, Tegelzetter Oosthuizen, Tegelzetter Purmerend, Tegelzetter Haarlem, Prijs tegellegger, Tegelzetter, Tegelzetter Volendam, Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam