Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetter

 

Tegelzetter – volgens de Dikke van Dale is dat een vakman die vloeren en wanden met tegels bekleedt. En dat klopt. Dat is inderdaad wat een tegelzetter doet.


Tegelzetter uit Volendam

Het bedrijf Tuip Tegelzetters uit Volendam valt onder deze definitie. Wij zijn vakmannen. En wij bekleden vloeren en wanden met tegels. Maar een definitie is natuurlijk algemeen en zeer beperkt. Want wat de definitie van het woord ‘tegelzetter’ u niet toont, is het vakwerk dat wij leveren.


Tegelzetter par excellence

Tuip Tegelzetters is niet zomaar een tegelzetterbedrijf. Nee, wij gaan een stapje verder. Als u met ons in zee gaat, kunt u ervan uit gaan dat u het beste krijgt. Het beste materiaal, de beste mensen, het beste resultaat. Het maakt hierbij niet uit wie u bent, om wat voor werkzaamheden het gaat en welke eisen u stelt. Tuip Tegelzetters uit Volendam doet wat er moet gebeuren en meer. Ons streven is altijd een tevreden klant en wij rusten niet voor dat het geval is.

Wilt u ook toetreden tot ons bestand van tevreden klanten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.Tegelzetter Volendam, Tegelbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk, Tegelzetter Alkmaar, Tegelzetter Zaandam