Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelzetbedrijf Amsterdam

 

U zoekt een tegelzetbedrijf in Amsterdam. U zoekt een bedrijf dat betrouwbaar is en dat goed werk aflevert waar geen al te hoog prijskaartje aan hangt.


Tegelzetbedrijf Amsterdam?

Het bijzondere is dat u dan niet in Amsterdam terechtkomt. Nee, uw zoektocht eindigt in Volendam. Daar is namelijk Tuip Tegelzetters gevestigd, een tegelzetbedrijf dat Amsterdam van zulk mooi tegelwerk voorziet. De Volendamse wortels van Tuip Tegelzetters zorgen voor de kernwaarden van het bedrijf: kwaliteit, flexibiliteit, afspraak is afspraak. Die kernwaarden leiden weer tot goed vakmanschap en tevreden klanten. U tevreden, wij tevreden. U, omdat u heeft wat u wilde, een mooie tegelvloer of tegelwand. Wij, omdat we kunnen doen waar we goed in zijn en daar bovendien u blij mee maken.


Tegelzetbedrijf

Amsterdam en de wijde omgeving is het werkgebied van Tuip Tegelzetters. Een groot gebied waar inmiddels al veel klanten huizen. Tevreden klanten die ons hebben ingehuurd voor werkzaamheden zoals bijvoorbeeld een betegeld wandje, een badkamer, een mooi betegelde vloer. Klanten die onze naam onthouden voor de volgende klus die ze willen laten doen.


Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Kijk hier voor meer informatieTegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk, Tegelzetter Alkmaar, Tegelzetter Zaandam, Tegelzetter Oosthuizen, Tegelzetter Purmerend, Tegelzetter Haarlem, Prijs tegellegger, Tegelzetter