Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Tegelbedrijf Amsterdam

 

Wij stellen u graag voor aan Tuip Tegelzetters, een tegelbedrijf. Amsterdam en omgeving hoort tot ons werkgebied.


Tegelbedrijf Amsterdam?

Een Amsterdams tegelbedrijf zijn wij niet. Tuip Tegelzetters is gevestigd in Volendam maar wij verrichten ons werk in de wijde omgeving. U kunt ze overal vinden, de mensen van ons tegelbedrijf. Amsterdam is slechts een van de plaatsen waar wij regelmatig werken. Wij verfraaien vele woningen, bedrijfspanden en andere objecten met ons kwalitatief uitstekende tegelwerk. Omdat Amsterdam zo’n grote stad is, bevinden veel van onze klanten zich daar.


Tegelbedrijf Amsterdam!

U vraagt zich misschien af wat wij precies doen. Het antwoord daarop is heel simpel. Wij zijn ervaren tegelzetters die plezier hebben in uitdagingen. Een van die uitdagingen is om als Volendams tegelbedrijf Amsterdam en omgeving te veroveren met ons werk. En dat is niet zo moeilijk als het lijkt. Ons kwalitatief goede werk, onze no-nonsense mentaliteit en onze redelijke prijzen zorgen er bijna als vanzelf voor dat andere tegelbedrijven uit Amsterdam bij ons in het niet vallen.

Laat u verrassen door ons werk. Kijk hier voor meer informatie of bel ons voor direct contact. Het telefoonnummer is 06-53236909Tegelzetter Amstelveen, Tegelzettersbedrijf Amsterdam, Tegelzetbedrijf Amsterdam, Tegelzetter Amsterdam, Wat kost een tegelzetter, Wat kost tegelwerk, Tegelzetter Alkmaar, Tegelzetter Zaandam, Tegelzetter Oosthuizen, Tegelzetter Purmerend